Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Įvardyti 3 maisto produktai, kurių nereikėtų nuplauti prieš gaminant maistą

1 min. skaitymo

Prieš gamindami maistą esame įpratę pasirūpinti švariais prietaisais, indais ir nuplauti maistą. Tačiau pastarąją procedūrą kartais reikėtų praleisti. Tiesa ta, kad ne visus maisto produktus reikia plauti.

Kai kuriais atvejais tai gali būti tik žalinga.

Makaronai

Grūdus – reikėtų nuplauti, tačiau makaronams ši procedūra nereikalinga.

Šios procedūros nereikėtų atlikti ir išvirus makaronus. Tai tik sugadins garnyro skonį ir išvaizdą.

Vištiena

Jei nuplausite vištieną, bakterijos tik išsisklaidys po likusį maistą.

Reikalas tas, kad daug bakterijų kaupiasi vištienos paviršiuje, o kai kurios iš jų gali būti pavojingos. Jos žūva termiškai apdorojant mėsą.

Raudona mėsa

Jos nereikėtų plauti dėl tų pačių priežasčių kaip ir vištienos.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus