Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ką daryti, jei graikinių riešutų branduoliai pasidarė kartūs

1 min. skaitymo

Graikiniai riešutai turi daugybe maistingų ir naudingų elementų, kurie teigiamai veikia sveikatą. Tačiau būna, kad po apvalkalu gali pasislėpti kartaus skonio branduoliai. Paprastai tai visada nuvilia.

Tačiau neturėtumėte per anksti nusiminti, nes yra būdų, kaip atsikratyti kartumo. Prieš tai tereikia patikrinti, ar produktas nesugedo ir ar jį dar galima valgyti.

PIRMAS VARIANTAS

Išvalytus riešutus reikia kelis kartus nuplauti šiltu arba šaltu vandeniu. Tada turėtų nusilupti juos dengianti ir skoniui kartumo suteikianti plėvelė.

ANTRAS VARIANTAS

Riešutus galima mirkyti verdančiame vandenyje 30 minučių. Tai taip pat išgelbės situaciją.

TREČIAS VARIANTAS

Greičiausias būdas išspręsti problemą – riešutus pakepinti įkaitintoje ir sausoje keptuvėje. Aromatas taps daug kartų ryškesnis, o skonis įdomesnis.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus