Patyrę virtuvės šefai visada turi veiksmingų metodų, kurie padės paruošti net ir gerai pažįstamą pagrindinį patiekalą taip, kad net gurmanai susižavės. Įdomu tai, kad ne visada kalbama apie kokius nors retus ar brangius ingredientus. Pavyzdžiui, kaip pagerinti keptų bulvių skonį?
Geras augalinis aliejus
Jei jūsų augalinis aliejus bus nemalonaus skonio, patiekalas bus sugadintas: bulvės yra jautrios bet kokiems kitiems skoniams ir aromatams. Norėdami pagerinti bulvių skonį, į augalinį aliejų galite įdėti sviesto. Kiaulės taukai taip pat yra puiki išeitis.
Ciberžolė
Jei mėgstate aukso spalvos keptas bulves, ciberžolė padės pasiekti norimą rezultatą be jokių nereikalingų sunkumų.
Ciberžolė taip pat pasižymi gera sudėtimi, dėl kurios patiekalas gali tapti daug sveikesnis.
Rūkyta paprika
Šis variantas idealiai tinka gurmanams, mėgstantiems įdomius sprendimus ir neįprastus derinius. Keptų bulvių skonis puikiai derės su rūkyta paprika. Lengvas dūmo skonis patiekalui bus tik į naudą.