Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ką dėti į keptuvę verdant ryžius, kad garnyras būtų skanus ir trapus

1 min. skaitymo

Ryžiai yra puikus garnyro pasirinkimas, be to ryžius lengva paruošti. Jei norite, kad patiekalas būtų skanesnis ir įdomesnis, turėtumėte atkreipti dėmesį į keletą kulinarinių gudrybių.

Patyrę virtuvės šefai pažymi, kad ryžius pirmiausia reikėtų šiek tiek pakepinti sausoje keptuvėje. Procedūra turėtų užtrukti ne ilgiau kaip minutę. Tada į puodą galima dėti ryžius. Geriausia šį garnyrą gaminti su vištienos arba daržovių sultiniu.

Ryžius taip pat galite ruošti originalesniu būdu. Tam į verdantį vandenį kelioms minutėms įdėkite arbatos maišelį. Verta paminėti, kad dėl šio būdo patiekalas tampa sveikesnis.

Be to, kai kurios šeimininkės pastebi, kad verdant ryžius į keptuvę galima įpilti šiek tiek acto. Tokiu atveju garnyras bus trapus ir baltas. Šio ingrediento galite įpilti jau išvirus ryžiams.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus