Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip atsikratyti nemalonaus kvapo verdant kopūstus? Teoriškai įmanoma, o kaip praktiškai?

1 min. skaitymo

Kopūstų pagrindu pagaminti patiekalai turi daug privalumų: jie skanūs, sveiki ir ne tokie brangūs. Tačiau yra vienas trūkumas: specifinis skonis. Tačiau šį trūkumą galima įveikti: tereikia žinoti keletą gudrybių.

Mirkymas

Yra vienas paprastas būdas, kuris visiškai padės atsikratyti nemalonaus kvapo ir pagerins kopūstų skonį. Norint tai padaryti, reikia iš karto supjaustyti daržovę.

Tada į puodą įpilkite vandens, įberkite šaukštą druskos ir šiek tiek sodos. Pusvalandį pamirkykite kopūstus ir pradėkite virti.

Actas ir cukrus

Šis metodas yra labai veiksmingas ir jau įrodė savo efektyvumą. Jį labai lengva naudoti. Ruošiant kopūstų patiekalus, reikia įpilti vieną šaukštą acto ir įberti šiek tiek cukraus.

Atsikratysite kvapo ir suteiksite įdomaus skonio

Yra dar viena galimybė atsikratyti nemalonaus kvapo, kuris jūsų kopūstų patiekalą padarys gardesnį. Gaminimo metu reikia įdėti lauro lapų ir kmynų sėklų. Taip pat įpilkite citrinos sulčių ir vyno acto. Rezultatu liks patenkinti net gurmanai.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus