Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip atsikratyti svogūnų kvapo pavalgius: gaivaus kvapo paslaptys

1 min. skaitymo

Darbuotojai dirbantys kolektyve ir dažnai bendraujantys su kitais žmonėmis priversti atidžiai rinktis mitybą ir atsisakyti, pavyzdžiui, sveikų daržovių, svogūnų. Kaip įveikti svogūnų kvapą pavalgius ir nesigėdyti blogo burnos kvapo?

Svogūnai yra labai naudingi, o vienintelis jų trūkumas yra kvapas. Štai kaip jį neutralizuoti.

  • Apsirūpinkite citrinos ar šviežių citrinų sulčių atsargomis, jei negalite jų gerti, tiesiog išskalaukite burną po valgio.
  • Kai kyla problemų gauti citrusinių vaisių, galite naudoti šviežius žalumynus. Liaudies išmintis rekomenduoja pakramtyti šiek tiek mėtų ar petražolių lapelių. Žolelės žymiai gaivina kvapą, nes turi natūralių dezodoruojančių savybių.
  • Jei jūsų rankos kvepia svogūnais, kvapą galite pašalinti actu arba soda. Tik po apdorojimo būtina plauti rankas su muilu.
  • Kad kepant svogūną neliktų kvapo rūbuose ir plaukuose, rekomenduojama kepti virti ant silpnos ugnies ir po dangčiu.
  • Taip pat gelbsti rūgštis. Kepant į svogūną reikėtų įpilti šiek tiek acto arba citrinos sulčių. Daržovių kvapas visai neišgaruos, tačiau bus ne toks ryškus.
  • Ir paskutinis dalykas, kuris išgelbės jus nuo svogūnų kvapo, yra burnos skalavimo skystis.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus