Darbuotojai dirbantys kolektyve ir dažnai bendraujantys su kitais žmonėmis priversti atidžiai rinktis mitybą ir atsisakyti, pavyzdžiui, sveikų daržovių, svogūnų. Kaip įveikti svogūnų kvapą pavalgius ir nesigėdyti blogo burnos kvapo?
Svogūnai yra labai naudingi, o vienintelis jų trūkumas yra kvapas. Štai kaip jį neutralizuoti.
- Apsirūpinkite citrinos ar šviežių citrinų sulčių atsargomis, jei negalite jų gerti, tiesiog išskalaukite burną po valgio.
- Kai kyla problemų gauti citrusinių vaisių, galite naudoti šviežius žalumynus. Liaudies išmintis rekomenduoja pakramtyti šiek tiek mėtų ar petražolių lapelių. Žolelės žymiai gaivina kvapą, nes turi natūralių dezodoruojančių savybių.
- Jei jūsų rankos kvepia svogūnais, kvapą galite pašalinti actu arba soda. Tik po apdorojimo būtina plauti rankas su muilu.
- Kad kepant svogūną neliktų kvapo rūbuose ir plaukuose, rekomenduojama kepti virti ant silpnos ugnies ir po dangčiu.
- Taip pat gelbsti rūgštis. Kepant į svogūną reikėtų įpilti šiek tiek acto arba citrinos sulčių. Daržovių kvapas visai neišgaruos, tačiau bus ne toks ryškus.
- Ir paskutinis dalykas, kuris išgelbės jus nuo svogūnų kvapo, yra burnos skalavimo skystis.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi