Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip nustatyti grietinės kokybę: 4 efektyviausi metodai

1 min. skaitymo

Grietinė yra populiarus pieno produktas, naudojamas daugelyje patiekalų. Tačiau dažnai pasitaiko klastočių, kurių sudėtyje yra palmių aliejaus ar kitų nekokybiškų priedų. Kad išvengtumėte klastotės pirkimo, turite žinoti, į ką atkreipti dėmesį rinkdamiesi grietinę.

Perskaitykite sudėtį

Pirmas dalykas, į kurį turėtumėte atkreipti dėmesį, yra sudėtis. Jei joje yra palmių aliejaus, tai yra klastotė. Palmių aliejus pablogina grietinės skonį ir tekstūrą, be to, yra kenksmingas sveikatai.

Įvertinkite išvaizdą

Natūrali grietinė yra malonaus pieno atspalvio ir vienodos konsistencijos. Klastotės gali būti blyškesnės ar net gelsvos, nevienalytės struktūros.

Grietinės kvapas

Tikra grietinė pasižymi išskirtiniu pieno aromatu. Jei kvapas atrodo keistas, cheminis arba jo visai nėra, vadinasi, tai klastotė.

Patikrinkite, ar grietinėje nėra palmių aliejaus

Yra paprastas būdas patikrinti, ar grietinėje nėra palmių aliejaus. Tam įpilkite šiek tiek grietinės į stiklinę vandens. Jei grietinė ištirpsta arba vandens paviršiuje susidaro riebus sluoksnis, vadinasi, joje yra palmių aliejaus.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus