Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip padaryti, kad mėsa būtų sultinga ir minkšta: 2 būdai

1 min. skaitymo

Kad mėsa būtų minkšta ir sultinga, svarbu pasirinkti tinkamos kokybės produktą bei tinkamai paruošti. Taikant šiuos metodus bus lengviau pasiekti ypatingai gerų rezultatų.

Pjaustymas

Šio triuko išmokstama iš profesionalių virėjų, kurie dirba su mėsa. Kad patiekalas išeitų minkštas ir skanus, ant mėsos paviršiaus peiliu „išpjaustomas“ tinklelis. Pjūvių gylis turėtų būti tiesiog keli milimetrai. Po to ruoškite mėsą įprastai.

Citrina arba kivi

Abu vaisiai yra pakankamai rūgštūs, kad suminkštintų mėsos pluoštus. Nedidelį kivį reikia nulupti ir sutrinti trintuvu. Tokio vaisiaus užtenka visam kilogramui bet kokios mėsos.

Tada mėsą įtriname kivio koše ir laukiame apie valandą. Taip pat tinka ir citrinos sultys.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus