Žinant daugelio žmonių meilę suši ir įvairiems suktinukams, nesunku numanyti, kad pagal šį receptą paruoštas užkandis sulauks ne mažesnio susidomėjimo. Jam paruošti užtruksite vos 5 minutes, tačiau patiekalas nuo stalo dings dar greičiau. Taigi siūlome nedvejoti ir pradėti gaminti.
- Pirmiausia šviežią agurką perpjaukite išilgai per pusę ir šaukštu išimkite minkštimą bei sėklas. Jų išmesti nereikia – jų gali prireikti, pavyzdžiui, salotoms.
- Tuomet tuščią vidurį užpildykite tepamu varškės sūriu (pagal skonį galite pridėti žolelių).
- Tada šakute sutrinkite prinokusį avokadą, smulkiai supjaustykite lengvai sūdytą raudonąją žuvį. Avokadą ir žuvį sluoksniuokite ant agurkų.
- Užkandį apšlakstykite sojų padažu ir pabarstykite sezamo sėklomis.
- Tada agurką su įdaru supjaustykite porcijomis, kiekvieną jų pradurkite iešmeliu ir patiekite.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi