Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip paruošti raudonos žuvies užkandį, kuris akimirksniu dings nuo stalo

1 min. skaitymo

Žinant daugelio žmonių meilę suši ir įvairiems suktinukams, nesunku numanyti, kad pagal šį receptą paruoštas užkandis sulauks ne mažesnio susidomėjimo. Jam paruošti užtruksite vos 5 minutes, tačiau patiekalas nuo stalo dings dar greičiau. Taigi siūlome nedvejoti ir pradėti gaminti.

  • Pirmiausia šviežią agurką perpjaukite išilgai per pusę ir šaukštu išimkite minkštimą bei sėklas. Jų išmesti nereikia – jų gali prireikti, pavyzdžiui, salotoms.
  • Tuomet tuščią vidurį užpildykite tepamu varškės sūriu (pagal skonį galite pridėti žolelių).
  • Tada šakute sutrinkite prinokusį avokadą, smulkiai supjaustykite lengvai sūdytą raudonąją žuvį. Avokadą ir žuvį sluoksniuokite ant agurkų.
  • Užkandį apšlakstykite sojų padažu ir pabarstykite sezamo sėklomis.
  • Tada agurką su įdaru supjaustykite porcijomis, kiekvieną jų pradurkite iešmeliu ir patiekite.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus