Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip pasigaminti įdarytus svogūnus? Pateikiame receptą

1 min. skaitymo

Malta mėsa ir svogūnai – du nepakeičiami produktai, dažniausiai naudojami kotletams gaminti. Tačiau jei pavargote nuo įprasto patiekalo, turėtumėte paįvairinti savo mitybą. Tačiau nebūtina keisti pagrindinių ingredientų. Kulinarai rekomenduoja pasigaminti įdarytus svogūnus.

Ingredientai:

  • 6 dideli svogūnai;
  • 300-350 g liesos maltos mėsos;
  • 50 g sviesto;
  • malti juodieji pipirai;
  • druska;
  • bazilikai ir petražolės.

Kaip paruošti:

  1. Nulupkite svogūnus ir nupjaukite jų pagrindą bei viršūnėles. Peiliu arba šaukštu išskobkite daržovių vidų, kad liktų tik porą sluoksnių sienelės. Jos neturėtų būti per plonos. Optimalus plotis – 1,5 cm.
  2. Tada išskobtus svogūnus įdėkite penkioms minutėms į 180 laipsnių temperatūros orkaitę. Tuo tarpu imkitės įdaro. Tam sumaišykite maltą mėsą su žolelėmis, suminkštinto sviesto gabalėliais ir prieskoniais.
  3. Išimkite svogūnus iš orkaitės.
  4. Tada įdaru pripildykite svogūnus, suvyniokite juos į foliją ir vėl pašaukite į orkaitę. Šį kartą patiekalą kepkite apie 25-30 minučių 200 laipsnių temperatūroje.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus