Kai kurie žmonės perka padažus parduotuvėje, tačiau tikras gurmanas to niekada nedarys: pirktinis produktas negali prilygti naminiam. Padažas taip pat svarbus kaip ir pats patiekalas.
Galite pasigaminti neįtikėtinai įspūdingą padažą, kuris tiks beveik prie bet kokio patiekalo.
Kaip pasigaminti spanguolių imbiero padažą
Reikiamų produktų sąrašas:
- nedidelis gabalėlis šviežios imbiero šaknies;
- stiklinė spanguolių;
- pusė stiklinės vandens;
- keturi šaukštai cukraus;
- pusė mažo šaukštelio cinamono.
Paruošimas:
- Nulupkite šviežią imbiero šaknį ir padalykite ją griežinėliais. Puode sumaišykite vandenį su imbieru, cukrumi ir cinamonu.
- Kaitinkite ant silpnos ugnies.
- Tada išimkite imbiero šaknį ir sudėkite uogas.
- Virkite bent dešimt minučių uždengę dangčiu. Jei norite, imbierą galite įdėti atgal, bet jis turėtų būti susmulkintas.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi