Kaip pasigaminti pačią skaniausią meduolių tešlą?


Meduolių tešla

Tokį skanėstą arbatai gali pasigaminti net pradedantysis. Procesas labai paprastas ir nereikalauja papildomų žinių apie maisto gaminimą. Tešlai paruošti reikės ypač įprastų produktų.

Meduolių tešla

6-8 porcijos

Reikės:

Meduoliams gaminti taip pat patartina naudoti kai kuriuos papildomus ingredientus. Pavyzdžiui, skonis bus ryškesnis, jei įdėsite 50 g kakavos miltelių.

Kepimo milteliais galite pagerinti tekstūrą ir padaryti meduolius purius. Užteks vos 5-10 g.

 

Kaip gaminti?

  1. Iš anksto iš šaldytuvo išimkite pieną ir kiaušinius. Jie turėtų būti kambario temperatūros.
  2. Persijokite miltus.
  3. Tada sudėkite visus ingredientus ir kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės.
  4. Iškočiokite tešlą. Naudodami stiklinę arba specialią formą išpjaukite būsimus meduoliukus.
  5. Kepkite skanėstus įkaitintoje orkaitėje (180 laipsnių) apie 20-25 minutes.

Į meduolių tešlą galite įdėti įvairiausių priedų, pavyzdžiui, džiovintų vaisių, kakavos, cinamono, džiovinto imbiero ir t.t. Meduoliams taip pat galite panaudoti cukraus glajų.

Išeiti iš AMP versijos