Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip pasigaminti pačią skaniausią meduolių tešlą?

1 min. skaitymo

Tokį skanėstą arbatai gali pasigaminti net pradedantysis. Procesas labai paprastas ir nereikalauja papildomų žinių apie maisto gaminimą. Tešlai paruošti reikės ypač įprastų produktų.

Meduolių tešla

6-8 porcijos

Reikės:

  • miltų – 400 g;
  • cukraus – 100 g;
  • pieno – 100 ml;
  • augalinio aliejaus – 50 ml;
  • kiaušinių – 3 vnt.

Meduoliams gaminti taip pat patartina naudoti kai kuriuos papildomus ingredientus. Pavyzdžiui, skonis bus ryškesnis, jei įdėsite 50 g kakavos miltelių.

Kepimo milteliais galite pagerinti tekstūrą ir padaryti meduolius purius. Užteks vos 5-10 g.

 

Kaip gaminti?

  1. Iš anksto iš šaldytuvo išimkite pieną ir kiaušinius. Jie turėtų būti kambario temperatūros.
  2. Persijokite miltus.
  3. Tada sudėkite visus ingredientus ir kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės.
  4. Iškočiokite tešlą. Naudodami stiklinę arba specialią formą išpjaukite būsimus meduoliukus.
  5. Kepkite skanėstus įkaitintoje orkaitėje (180 laipsnių) apie 20-25 minutes.

Į meduolių tešlą galite įdėti įvairiausių priedų, pavyzdžiui, džiovintų vaisių, kakavos, cinamono, džiovinto imbiero ir t.t. Meduoliams taip pat galite panaudoti cukraus glajų.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus