Pomidorų sriuba – puikus patiekalas, kurį galite pasigaminti sau ir savo šeimai. Šio patiekalo skonis ir aromatas vargu ar ką nors paliks abejingą. Pats gaminimo procesas yra gana paprastas. Su šia užduotimi puikiai susidoros net ir pradedantysis.
Ingredientai
- svogūnas – 1 vnt;
- aitriosios paprikos – 2 vnt;
- pomidorai – 8 vnt;
- paprikos – 8 vnt;
- alyvuogių aliejaus – 100 ml;
- vandens – 1,5 litro;
- daržovių sultinio kubelių – 3 vnt.
Taip pat reikėtų pasiruošti šiek tiek druskos, maltų juodųjų pipirų ir keletą šakelių šviežių petražolių, kad sriubos skonis ir aromatas būtų intensyvesnis ir įdomesnis.
Kaip virti pomidorų sriubą?
- Pirmiausia puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų.
- Sudėkite į jį aitriąją papriką ir svogūnų kubelius. Visa tai reikėtų kepti apie penkias minutes. Nuolat maišykite ingredientus.
- Tada galite įdėti paprikos griežinėlius. Mišinį kepkite dar 5 minutes.
- Po to sudėkite pomidorų griežinėlius. Kepkite juos, kol suminkštės.
- Tada galite įpilti vandens, sultinio kubelių ir prieskonių.
- Užvirus patartina sriubą dar 15 minučių palaikyti ant ugnies.
- Prieš patiekdami į sriubą įberkite susmulkintų žolelių.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi