Kaip pasigaminti skanų obuolių štrudelį lavaše? Nustebinkite svečius


Labai skanus obuolių štrudelis lavaše

Štai puiki proga dar kartą nustebinti svečius su geru obuolių štrudeliu. Šis štrudelis pakerės jus savo skoniu. Tai vienas geriausių receptų.

Štrudeliui reikės:

Kaip gaminti:

  1. Obuolius nulupkite, išskobkite sėklalizdžius, supjaustykite plonais griežinėliais ir apšlakstykite citrinos sultimis.
  2. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir sumaišykite su cukrumi, tada sudėkite obuolius ir troškinkite ant vidutinės ugnies, kol jie suminkštės.
  3. Baigiant virti apibarstykite cinamonu, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.
  4. Kol obuoliai aušta, aptepkite lavašus plaktu kiaušiniu ir ant jo sudėkite obuolius, šiek tiek atsitraukdami nuo kraštų.
  5. Suvyniokite lavašą į ritinėlį, dėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos, viršų patepkite plaktu kiaušiniu ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 15 minučių.
Išeiti iš AMP versijos