Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip per 5 sekundes patikrinti krabų lazdelių kokybę neskaitant jų sudėties ant etiketės?

1 min. skaitymo

Krabų lazdelės gali būti laikomos kokybiškomis, jei jų sudėtyje yra ne mažiau kaip 30 % maltos žuvies arba surimio.

Etiketėje pirmiausia turėtų būti nurodyta „surimi” – priešingu atveju kyla pavojus nusipirkti netikrą arba nekokybišką produktą, perspėjo ekspertai.

Kartu maltos žuvies kokybę galima nustatyti atkreipiant dėmesį į koncentruotų žuvies baltymų procentinę dalį: ji turėtų būti ne mažesnė kaip 7 gramai. Dažniausiai malta žuvis gaminama iš jūros lydekos, polako, paltuso arba juodadėmės menkės.

Maltos mėsos lazdelės turi būti tvirtos liečiant, nelūžti apverčiant ir būti baltos spalvos. Jei matomas geltonas atspalvis, vadinasi, sudėtyje yra sojos, pridūrė mitybos specialistai.

Jie taip pat pažymėjo, kad krabų lazdelėse taip pat turi būti vandens, cukraus, druskos, krakmolo, augalinio aliejaus ir maisto priedų.

Rinkdamiesi atkreipkite dėmesį į priekinę pakuotės dalį – joje neturėtų būti smulkiu šriftu užrašyta „pakaitalas”.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus