Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip skaniai marinuoti svogūnus?

1 min. skaitymo

Marinuotus svogūnus geriausia dėti į salotas: tokiu atveju patiekalas suteiks tikrą malonumą. Tačiau ši daržovė naudinga ne tik salotoms, ji taip pat puikiai tinka užkandžiams ar yra geras sumuštinių komponentas.

Kaip pasigaminti tobulus marinuotus svogūnus?

Reikės:

  • pusė kilogramo svogūnų;
  • pusė stiklinės vyno acto ir tiek pat vandens;
  • penki pipirų grūdeliai;
  • pusė nedidelio šaukšto druskos;
  • pusė stiklinės cukraus.

Kaip gaminti:

  • Supjausčius svogūną, jį reikia sudėti į indą.
  • Tada pradėkite ruošti marinatą. Puode sumaišykite likusius ingredientus – vyno actą, vandenį, cukrų, cukrų, pipirus, druską.
  • Kai tik užvirs, nuimkite skystį nuo viryklės ir supilkite į indą su svogūnais.
  • Uždenkite dangčiu ir padėkite svogūnus į šaldytuvą 24 valandoms.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus