Vištienos filė yra produktas, kurį lengva paruošti. Dažniausiai gabaliukai kepami arba verdami, kad gautumėte sotų ir sveiką patiekalą. Tačiau jei norite gauti originalesnį patiekalą, kuris džiugins savo skoniu ir aromatu, turėtumėte atkreipti dėmesį į originalesnį receptą.
Reikės:
- Medaus – 6 valgomuosius šaukštus;
- Česnakų – 4 vnt;
- Citrinos – 1 vnt;
- Sojų pupelių pastos – 6 valgomieji šaukštai;
- Sviesto – 1 valgomasis šaukštas.
Kaip paruošti vištieną:
- Sudėkite gabalėlius į indą arba maišelį.
- Paruoškite pastą: sumaišykite medų ir sojų pupelių pastą.
- Užtepkite pastą ant vištienos, tada viską išmaišykite.
- Palikite filė šaldytuve bent 2 valandoms.
- Tada galite pereiti prie kito gaminimo etapo.
- Tam ant kepimo skardos sudėkite svogūnų žiedus. Ant jų galite uždėti vištienos filė. Po to tolygiai ištepkite sviestu.
- Kepkite 200 laipsnių temperatūroje, kol vištiena iškeps. Tačiau neskubėkite jos patiekti. Patiekalą papuoškite žolelėmis, citrinos griežinėliais ir likusiu padažu.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi