Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip sūdyti lašinius namuose: ekspertų patarimai

1 min. skaitymo

Atėjus šaltiems orams norime iš maisto gauti daugiau energijos. Lašiniai taip pat yra skanus ir sveikas tokių medžiagų šaltinis. Daugelis mėgsta tokiu užkandžiu papuošti stalą, prie lašinių pridėti česnakų ar svogūnų, juodos duonos, o tada mėgautis šių užkandžių skoniu.

Kaip pasūdyti lašinius namuose?

600 g lašinių sūdyti reikia tik kelių papildomų ingredientų:

  • druskos – 300 g;
  • česnako – 1 vnt;
  • stambiai maltų juodųjų pipirų – 3 šaukštai;
  • lauro lapų.

Sūdymo eiga:

  1. Supjaustykite lašinius gabaliukais.
  2. Tada sumaišykite pusę druskos ir pipirų ir sudėkite lašinius.
  3. Likusiu mišiniu pabarstykite lašinius.
  4. Sudėkite smulkintus lauro lapus ir česnako skilteles.
  5. Sandariai uždarykite indą su lašiniais ir padėkite į šaldytuvą 5 dienoms. Praėjus šiam laikui užkandį galima patiekti.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus