Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip teisingai supjaustyti virtus kiaušinius, kad trynys nesutrupėtų: restoranų šefų triukas

1 min. skaitymo

Smulkinti virti kiaušiniai yra daugelio populiarių salotų dalis. Tačiau dažniausiai susiduriama su viena problema: trynio tiesiog neįmanoma išsaugoti įprastos formos, nes jis suyra į daugybę mažų trupinių. Atskleidžiame vieną gudrybę kurią naudoja restoranų šefai.

KOKIĄ GUDRYBĘ NAUDOJA PROFESIONALŪS VIRĖJAI?

Tai, kad trynys trupa, yra natūralu ir normalu. Jums tereikia pritaikyti vieną paprastą triuką, kad išvengtumėte tokios situacijos.

  • Pirmiausia nulupkite kiaušinius ir perpjaukite per pusę. Po to paimkite patogų pakankamo dydžio indą, įpilkite į jį šalto vandens ir įdėkite šiek tiek susmulkinto ledo.
  • Prieš pradedant smulkinti kiaušinius, peilio ašmenis reikia palaikyti šiame skystyje ir tik tada pradėti pjaustymą. Dėl to trynys išliks gražiai supjaustytas.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus