Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip tinkamai virti raudonuosius burokėlius, kad būtų išsaugoti vitaminai

Mindaugas Bružas
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais,...
1 min. skaitymo

Visi žino apie raudonųjų burokėlių naudą, tačiau ši daržovė dažnai gaminama neteisingai. Nedarykite įprastų klaidų, kad išsaugotumėte maksimalią naudą ir vitaminus.

Patarimai, kaip virti burokėlius

Kad burokėliai išlaikytų savo spalvą, skonį ir naudą, reikia virti su odele. Burokėlius tikslinga valyti tik verdant barščius. Tuo metu burokėlius kartu su mėsa įmeskite į vandenį, o po 40 minučių išimkite, sutarkuokite ir suberkite atgal.

Niekada nenupjaukite burokėliui uodegos. Tai laidininkas: jį nupjovus visi vitaminai ir naudingi elementai pateks į vandenį.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus