Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip virti arbatą su mėtų lapeliais: skanaus ir sveiko gėrimo paruošimas

1 min. skaitymo

Arbata su mėtų lapeliais – gaivus ir aromatingas gėrimas, kuriuo galima mėgautis bet kuriuo metų laiku. Norint gauti geriausią gėrimo skonį ir aromatą, arbatą reikia ruošti laikantis šių taisyklių.

1 žingsnis: ingredientų paruošimas

Pirmasis žingsnis yra paruošti ingredientus. Jums reikės šviežių mėtų lapelių (iš parduotuvės ar savo daržo) ir verdančio vandens. Prieš dėdami lapus į puodelį, nuplaukite ir nusausinkite.

2 veiksmas: mėtų lapelių pjaustymas

Kitas dalykas, kurį reikia padaryti, yra supjaustyti mėtų lapelius. Dėl mažų gabalėlių mėtų aromatas ir skonis arbatoje bus ryškesnis.

3 žingsnis: arbatos virimas

Į arbatinuką ar puodelį suberkite susmulkintus mėtų lapelius ir užpilkite verdančiu vandeniu.

Palikite arbatą prisitraukti 5-7 minutes. Jei norite stipresnio skonio, laiką galite pratęsti 1-2 minutėms, po to gėrimas turi būti filtruojamas ir galėsite mėgautis jo skoniu bei neįtikėtinais aromatais.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus