Kam reikalingos skylės šiukšliadėžėje: įdomi gudrybė


Šiukšliadėžė namuose

Viešbučiuose esančiose šiukšliadėžėse yra padarytos skylės. Šios skylės reikalingos norint supaprastinti šiukšliadėžių naudojimą. Taip, net ir pilnai užpildyti šiukšlių maišai neįstringa, kai norima išimti šiukšlių maišą. Daugelis žmonių turėtų naudoti šią gudrybę namuose.

KOKIA TAI GUDRYBĖ?

Deja, žmonės dažnai pamiršta laiku išnešti šiukšles. Daugelis žmonių šią „prievolę“ prisimena tik tada, kai nebetelpa šiukšlės ir pasirodo nemalonus kvapas. Per vėlai išėmus maišą su šiukšlėmis, jis gali tiesiog plyšti.

Sutikite, nemalonu, kai šiukšlių randama plastikinio kibiro apačioje ar net ant grindų.

Bet jei šiukšliadėžėje yra skylių, žmogus nesusidurs su aukščiau aprašyta problema. Faktas yra tas, kad į šiukšliadėžę pradės patekti oras. Ir net pripildytas šiukšlių maišas bus ištrauktas neįtikėtinai lengvai: niekas nesuplyš ir nenukris.

KAIP TEISINGAI IŠGRĘŽTI SKYLES?

Turite paimti grąžtą su mažu grąžtu ir padaryti keletą vidutinio dydžio skylių šiukšliadėžės šone. Jei kibiras ar šiukšliadėžė pagaminta iš ne pačios patvariausios medžiagos, tuomet ant gręžiamos vietos reikia užklijuoti lipnios juostos gabalėlį. Tokiu būdu neatsiras įtrūkimų.

Išeiti iš AMP versijos