Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ko nedėti konservuojant agurkus: daržovės taps minkštos

1 min. skaitymo

Pasirodo, tik vienas ingredientas gali konservuotus agurkus padaryti minkštus. Jei jo atsisakysite, daržovės taps labai traškios ir, žinoma, skanios. Ko nereikėtų dėti į stiklainį? Pasirodo, pagrindinė klaida – per daug česnako.

Traškūs marinuoti agurkai

Žinoma, be šios daržovės visiškai apsieiti negalima, nes nuo to, ar recepte yra česnako, labai priklauso agurkų skonis. Tačiau tikrai nereikėtų persistengti, nes būtent dėl šio ingrediento konservuoti agurkai gali tapti minkšti.

Vienos česnako skiltelės užtenka 3 litrų stiklainiui.

O jei norite agurkams suteikti papildomo elastingumo ir traškumo, prie kitų ingredientų pridėkite ąžuolo lapų.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus