Kad blynai būtų skanūs ir kokybiški, reikia išmokti juos tinkamai kepti. Jei jie prilips prie keptuvės dugno, vargu ar patiekalas bus sėkmingas. Tačiau taip nutinka tik dėl klaidų.
Kokios yra dažniausiai daromos klaidos?
Pagrindinio ingrediento trūkumas
Pagrindinis ir svarbiausias blynų ingredientas yra miltai. Jei dėl kokių nors priežasčių neįdedate pakankamai miltų, blynų apversti beveik neįmanoma.
Taigi pasistenkite rasti patikrintą receptą su teisingomis proporcijomis.
Nesistenkite blynų pasaldinti įdėdami didelį kiekį cukraus – šis veiksmas tiesiog pasmerktas nesėkmei. Dėl to tešla tiesiog prilips prie keptuvės dugno.
Mėgstantiems saldumynus blynus galite patiekti su uogiene, džemu ir medumi.
Jei norite, kad blynai būtų lengvai apverčiami, turėtumėte naudoti augalinį aliejų. Aliejaus galite įmaišyti į tešlą arba patepti pačią keptuvę.