Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kodėl blynai prilimpa prie keptuvės: pagrindinės kepimo klaidos

1 min. skaitymo

Kad blynai būtų skanūs ir kokybiški, reikia išmokti juos tinkamai kepti. Jei jie prilips prie keptuvės dugno, vargu ar patiekalas bus sėkmingas. Tačiau taip nutinka tik dėl klaidų.

Kokios yra dažniausiai daromos klaidos?

Lietiniai limpa prie keptuvės

Pagrindinio ingrediento trūkumas

Pagrindinis ir svarbiausias blynų ingredientas yra miltai. Jei dėl kokių nors priežasčių neįdedate pakankamai miltų, blynų apversti beveik neįmanoma.

Taigi pasistenkite rasti patikrintą receptą su teisingomis proporcijomis.

Cukrus

Nesistenkite blynų pasaldinti įdėdami didelį kiekį cukraus – šis veiksmas tiesiog pasmerktas nesėkmei. Dėl to tešla tiesiog prilips prie keptuvės dugno.

Mėgstantiems saldumynus blynus galite patiekti su uogiene, džemu ir medumi.

Aliejus

Jei norite, kad blynai būtų lengvai apverčiami, turėtumėte naudoti augalinį aliejų. Aliejaus galite įmaišyti į tešlą arba patepti pačią keptuvę.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus