Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kodėl blynų tešloje susidaro gumuliukai: kaip tai pataisyti?

Mindaugas Bružas
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais,...
1 min. skaitymo

Miltų gabaliukai blynų tešloje sugadina ne tik išvaizdą, bet ir skonį. To priežastis – netinkamai sumaišyti miltai. Mes jums papasakosime, kaip išmaišyti tešlą blynams be gumuliukų ir ką daryti, jei jie pasirodė.

Kaip pasigaminti tešlą blynams be gumuliukų

Yra viena taisyklė: pirma – miltai, paskui – skystis.  Nesvarbu, ką gaminsite – tešlą blynams, pyragams ar kt. – skystis (pienas, vanduo, kiaušiniai) turi būti dedami ar pilami į išsijotus miltus.  Jei tešloje naudosite kiaušinius, pirmiausia juos reikia sumaišyti iki vientisos konsistencijos.

Skanūs blynai be gumuliukų

Tešla su gumuliukais – ką daryti

Norėdami tai išspręsti, galite atlikti šiuos veiksmus:

  • trintuvu suskaidykite tešlos gumulėlius;
  • jei nėra trintuvo, paimkite smulkų metalinį sietelį ir perkoškite per jį tešlą, o gumuliukus įtrinkite šaukštu.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus