Majonezas yra žinomas daugeliui tradicinės virtuvės žinovų, nes jis dažnai naudojamas patiekalams ruošti. Paprastai majonezas yra populiariausių salotų dalis. Tačiau sunku įsivaizduoti, kad majonezo galima dėti net į blynų tešlą.
KEPIMO SUPAPRASTINIMAS
Aukštos kokybės majonezas turi labai gerą sudėtį, todėl blynus kepti daug lengviau. Pilant į tešlą majonezo galima pamiršti aliejų – jo pilti nebereikia. Be to, net nebūtina keptuvės patepti augaliniais riebalais – blynai vis tiek neprilips. Tačiau neturėtumėte dėti daugiau nei dviejų šaukštų majonezo, kitaip blynų kokybė gali būti sugadinta.
BLYNŲ KOKYBĖ
Sunku įsivaizduoti, kad tik vienas netikėtas komponentas gali tiesiogine prasme pakeisti gaminį. Tačiau verta bent kartą pabandyti kepti blynus su majonezu, kad įvertintumėte recepto naudą. Visų pirma, blynai taps labai skanūs, purūs ir tirpstantys burnoje. Taip pat galima atsikratyti išsausėjimo problemos.