Bulvių virimas yra ne tik kulinarinis procesas, bet ir menas, reikalaujantis dėmesio detalėms. Norėdami išgauti gardų ir neįtikėtiną skonį, turėtumėte žinoti keletą paslapčių.
Viskas apie bulves
Bulvės skirstomos pagal veisles, kurių kiekviena pasižymi savitomis savybėmis ir skoniu. Pasirinkus tinkamą veislę konkrečiam patiekalui, garantuojamas nepakartojamas rezultatas.
Pašalinkite visus nešvarumus ir kruopščiai nuplaukite bulves – tai svarbūs žingsniai norint paruošti skanų patiekalą.
Kodėl nereikėtų virti bulvių vandenyje?
Vandenyje virtos bulvės – jau praeitis. Jei vandenį pakeisite kitu ingredientu, gausite labai kreminį ir švelnų patiekalą, daug geresnį nei vandenyje virtos bulvės. Paslaptis slypi piene.
Kaip virti bulves piene?
Bulvių virimas piene praktiškai nesiskiria nuo virimo vandenyje. Išvirkite bulves piene su druska, kol suminkštės, tada nusunkite. Prieš patiekdami įdėkite šiek tiek sviesto.
Gamindami bulves naudokite prieskonius. Į pieną galite įdėti mėgstamų žolelių, šviežių arba džiovintų.