Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kodėl prieš kepant žuvį reikia pabarstyti cukrumi: kokį patiekalą gausite?

1 min. skaitymo

Sunku rasti gurmaną, kuris neparagaus keptos žuvies – skanios, auksinės ir su apetitą keliančia plutele. Tačiau ne visi žmonės žino, kaip tinkamai ją paruošti. Pasirodo, prieš kepant žuvies gabalėlius reikia ne tik pasūdyti, bet ir apibarstyti cukrumi.

Kodėl reikia pabarstyti žuvį cukrumi?

Dėl cukraus žuvis įgauna aromatingą plutelę. Patiekalo paviršius tampa auksinis. Žuvis išsiskiria maloniu traškumu ir ryškiu skoniu.

Tiesa ta, kad subtili saldi „nata” tik paryškina patiekalą: skonis tampa „trimatis”. Svarbiausia nepersistengti su cukrumi. Vieno žiupsnelio užtenka penkiems žuvies gabalėliams.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus