Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kodėl verdant ryžius į keptuvę reikia dėti svogūnų lukštus: kulinarinis triukas

1 min. skaitymo

Patyrusios šeimininkės niekada neišmeta svogūnų lukštų. Juk gerai žinomos daržovės lukštas visai ne šiukšlė. Surinkti lukštai gali būti naudingi įvairiose situacijose. Ir kalbame ne tik apie sodininkystę ir daržininkystę.

Svogūnų lukštus taip pat galima panaudoti gaminant maistą. Pavyzdžiui, verdant ryžius.

Kaip panaudoti svogūnų lukštus verdant ryžius?

Praėjus kelioms minutėms nuo kruopų virimo pradžios, į puodą įberkite šiek tiek svogūnų lukštų.

Lukštus reikia išimti iš verdančio skysčio likus kelioms sekundėms iki kaitlentės išjungimo.

Kuo padės svogūnų lukštų naudojimas?

Dėl šio nestandartinio „ingrediento” ryžių košė įgaus daug ryškesnį skonį. Be to, dėl svogūnų lukštų patiekalas taps sveikesnis: grūduose bus papildomų svarbių junginių ir mikroelementų.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus