Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kodėl verdant sultinį svarbu pašalinti putas: tai paaiškino patyrusios šeimininkės

1 min. skaitymo

Tikriausiai daug kam žinoma, jog ruošiant sultinį ar verdant mėsą susidaro ne visai gražiai atrodančios putos. Įprasta jas išimti, nes sriuba nebus skani. Tačiau ne visi žino tikrąsias priežastis, kodėl svarbu pašalinti putas.

Nemalonus poskonis

Visų pirma reikėtų atsiminti, kad sultinys nebus skanus ir švelnus, jei staiga pamiršite pašalinti putas. Iš karto atsiras kartus skonis, dėl kurio vargu ar kas norės valgyti tokį patiekalą.

Patiekalo išvaizda

Daugelis virėjų stengiasi paruošti skaidrų sultinį, kuris atrodytų patraukliai. Pagrindinė tokio pirmojo patiekalo paruošimo paslaptis slypi putų pašalinime. Jei paliksite, sriubos išvaizda tikrai nebus patraukli. Sultinys bus neaiškios spalvos su tamsiu atspalviu.

Sveikatos problemos

Jei ruošiate sultinį su įsigyta mėsa iš parduotuvės, tačiau nežinote ar tokia mėsa yra kokybiška, reikia imtis tam tikrų veiksmų. Kai kurie šefai net rekomenduoja nupilti pirmąjį vandenį, kuriame ruošiamas sultinys.

Jei laikysitės šios taisyklės, galite atsikratyti galimų antibiotikų ir kitų jame buvusių cheminių medžiagų.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus