Kokiame vandenyje mirkyti perlines kruopas, karštame ar šaltame: šefų patarimai


Perlinių kruopų košė

Perlinių kruopų yra ne tik skani, bet ir labai sveika, ypač jei žinote, kaip ją tinkamai paruošti. Apžvelkime žingsnius, kurie padės mėgautis šiuo patiekalu geriausiai.

Laikydamiesi šių žingsnių, galėsite mėgautis gardžia ir sveika perlinių kruopų koše, kurią lengva ir greitai paruošti.

Mirkymas: Pirmiausia reikia išmirkyti kruopas. Rekomenduojama kruopas palikti šaltame vandenyje per naktį. Taip prisipildys drėgmės, jų skonis taps intensyvesnis bei palengvės virimo procesas. Mirkymas taip pat palengvins košės virškinimą.

Nuplaukite dribsnius: Prieš mirkydami, kruopas svarbu nuplauti po tekančiu vandeniu. Tai padeda pašalinti medžiagų perteklių ir pagerina košės skonį. Nuplovę palikite kruopas vandenyje kelioms valandoms.

Optimalus vandens kiekis: Svarbu apskaičiuoti vandens kiekį. Verdant kruopos išbrinksta ir sugeria vandenį. Kad rezultatai būtų optimalūs, rekomenduojame vienam puodeliui perlinių kruopų sunaudoti litrą vandens.

Virimas: Po mirkymo ir nuplovimo pereikite prie košės virimo. Laikykitės recepto ir gaminimo trukmės, kad gautumėte norimos konsistencijos ir skonio košę.

Išeiti iš AMP versijos