Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Koks aliejus geriausiai tinka kepti?

1 min. skaitymo
Aliejus

Daug diskutuojama apie tai, koks aliejus yra sveikesnis ir saugesnis, taip pat kuris geriausiai tinka maistui kepti. Žmonės dažnai apie tai negalvoja, todėl renkasi pirmą pasitaikiusį aliejų. Tačiau tai ne visada teisinga ir svarbu žinoti kai kuriuos niuansus, kad nepakenktumėte sau.

Kokiame aliejuje galima saugiai kepti maistą?

Ypač tyras alyvuogių aliejus

Alyvuogių aliejus

Šio tipo aliejus tiks kepant kai kuriuos lengvus patiekalus: daržoves, žuvį ar šildant makaronus. Tačiau reikia atsiminti, kad esant aukštai temperatūrai, alyvuogių aliejus praranda savo efektyvumą ir visus naudingus komponentus.

Kokosas
Kokosas

Kokosų aliejus

Lyginant su alyvuogių aliejumi, kokosų aliejus gali atlaikyti aukštą temperatūrą, neprarasdamas savo efektyvumo. Todėl jis yra gana universalus.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus