Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kotletai bus nuostabūs: vos 300 gramų slaptojo ingrediento – ir milijono eurų vertės skanėstas

1 min. skaitymo

Sultingi, purūs, aromatingi kotletai puikiai tinka šeimos susibūrimams ir šventėms. Paprastai šį patiekalą gaminame iš maltos mėsos. Tačiau ką daryti, jei namuose jos neturite?

Šį produktą galima pakeisti vištienos širdelėmis. Taigi, tai neįprasti, bet ypatingai skanūs kotletai.

Kaip paruošti vištienos širdelių kotletus?

Ingredientai:

  • vištienos širdelės – 300 g
  • svogūnas – 1 vnt;
  • česnako – 1 skiltelė;
  • kiaušinis – 1 vnt;
  • manų kruopos – 6 valg. šaukštai;
  • pipirų, druskos – pagal skonį;
  • augalinis aliejus – kepimui.

Gaminimas:

  1. Vištienos širdelės kruopščiai nuplaunamos po tekančiu vandeniu. Pašalinkite riebalus, kanalus, kraujagysles ir dar kartą nuplaukite.
  2. Nulupkite ir susmulkinkite svogūną bei česnaką.
  3. Paruoštas vištienos širdeles kartu su svogūnais ir česnakais sumalkite mėsmale.
  4. Į gautą masę įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir manų kruopų. Viską gerai išmaišykite, indą su malta mėsa uždenkite maistine plėvele ir palikite 15-20 min. brinkti.
  5. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, šaukštu sudėkite maltą mėsą ir suformuokite paplotėlius. Kepkite juos ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus