Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ne tik uogienė: iš mandarinų galima pagaminti nuostabų padažą

1 min. skaitymo

Jei vaisių krepšelyje vis dar turite mandarinų, kurie jau nusibodo, į pagalbą ateis šis padažo receptas. Jis pagyvins bet kokį žuvies patiekalą, o su jo paruošimu susitvarkys bet kas.

Mandarinų padažas

Ingredientai:

  • Mandarinai – 7 vnt;
  • Citrinos sultys – 20 ml;
  • Kiaušinių tryniai – 2 vnt;
  • Sviestas – 25 g;
  • Garstyčių – 1/2 šaukštelio;
  • Druskos, pipirų, cukraus – pagal skonį.

 

Paruošimas:

  1. Iš citrusinių vaisių išspauskite sultis į nedidelį puodą. Supilkite citrinos sultis, suberkite prieskonius, garstyčias ir sviestą. Mišinį kaitinkite vandens vonelėje, kad sviestas ištirptų.
  2. Maišydami įmaišykite du išplaktus kiaušinių trynius. Padažą pakaitinkite iki tirštumo, išimkite iš vandens vonelės ir atvėsinkite.
  3. Tada supilkite mišinį į padažinę ir patiekite su žuvies patiekalais. Mėgaukitės!

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus