Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Neužplikykite kavos verdančiu vandeniu: kavos skonis taps visai kitoks

Mindaugas Bružas
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais,...
1 min. skaitymo

Daugeliui žmonių kava tapo privalomu ryto ritualu. Ir stebėtis čia nėra ko: kava padeda atsikratyti mieguistumo ir pasisemti energijos prieš prasidedant darbo dienai. Tačiau daugelis ruošdami kavą ne kartą daro tą pačią klaidą – užpila verdančiu vandeniu. Verta paminėti, kad tokia klaida būdinga net kai kuriems patyrusiems kavos mėgėjams.

kava

KODĖL NEGALIMA UŽPILTI KAVOS VERDANČIU VANDENIU?

Jei kavą užpilsite ką tik užvirintu vandeniu, gėrimas greičiausiai nebus maloniausio skonio. Labiausiai tikėtina, kad pasirodys kartumas. Ir viskas dėl nenatūralių komponentų, kurie ryškiausiai „pasireiškia“ būtent dėl per karšto vandens.

KAIP TEISINGAI PASIGAMINTI KAVĄ?

Neskubėkite užplikyti kavos su verdančiu vandeniu iš virdulio. Reikia palaukti: vanduo turėtų šiek tiek atvėsti. Pageidautina, kad skysčio temperatūra būtų 80-90 laipsnių.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus