Paprastas būdas pasenusią duoną paversti minkšta


Minkšta skani duona

Ne visada duonos gaminiai suvalgomi pirmosiomis dienomis po pirkimo. Dėl to produktai ilgai guli duonos dėžėje. Ir anksčiau ar vėliau jie tampa kieti. Jums gali pasirodyti, kad tokią duoną galima palikti tik kepimui ar skrebučiams. Tačiau skubėti nereikia. Duonos minkštumą ir šviežumą galite grąžinti.

KAIP PASIEKTI NORIMĄ REZULTATĄ?

Reikėtų atlikti labai paprastą procedūrą: sausą duoną apšlakstykite vandens lašeliais ir pašildykite.

Pirmiausia reikia paimti didelę ir negilią lėkštę. Ji turėtų tilpti į mikrobangų krosnelę. Uždėkite plonas duonos riekeles. Riekeles reikia apipurkšti vandeniu naudojant purškimo buteliuką.

Tada indą su visu turiniu reikia uždengti stikline lėkšte ir įdėti į mikrobangų krosnelę. Mikrobangų krosnelę įjunkite 30 sekundžių, ne daugiau.

Duona taps labai minkšta, lyg ką tik būtumėte ją nusipirkę.


Mūsų portale paskelbtą informaciją griežtai draudžiama naudoti kitose internetinėse svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar platinti medžiagą bet kokiu kitu pavidalu be sutikimo. Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė.

Parašyti komentarą / išeiti iš AMP versijos