Psichologinis testas paveikslėlyje parodys jūsų naivumą


Jei pasitikite pirmojo kelyje pasitaikiusio praeivio žodžiais ar jau antrus metus iš eilės požeminėje perėjoje esate pasiruošę mesti pinigus moteriai, kuri jau „nėščia“, tuomet turime jums blogų žinių. Esate labai naivus žmogus, kuris dėl patirties stokos arba dėl puikios geros širdies gali lengvai tapti apgaulės auka. Norėdami sužinoti daugiau apie tai, patariame atlikti testą.

Psichologinis testas

Pažiūrėk į nuotrauką. Ką pirmiausia pamatėte: medį, gorilą, liūtą ar žuvį? Perskaitykite reikšmes žemiau.

Psichologinis testas - ką matote medį, gorillą, liūtą ar žuvį

Medis:  esate labai mandagus žmogus, pasiruošęs išklausyti visus, bet ne padėti. Jūs niekam neleidžiate sėdėti ant jūsų sprando. Esate reiklus sau ir aplinkiniams.

Gorila:  esate gana naivus žmogus ir turite daug pažįstamų, kurie tuo naudojasi. Tavo silpniausia vieta yra gerumas. Stenkitės apriboti savo bendravimo ratą tik tais žmonėmis, kuriais tikrai pasitikite.

Liūtas:  nepriklausomybė yra jūsų gyvenimo šūkis. Žinote, kaip rasti bendrą kalbą net su nepažįstamais žmonėmis, bet jūsų tai nedomina. Esate pasiruošę bet kada nuvykti į kitą miesto pusę, prekybos centrą, kur galėsite nusipirkti naujų daiktų ar pavalgyti mėgstamo maisto. Jūs nesate naivus, nes geriausiai jaučiatės vienas.

Žuvys:  turite labai platų pasaulio vaizdą. Kuriate planus, visą laiką rizikuojate ir prarandate daug pinigų įgyvendindami savo svajones. Esate gana savanaudis žmogus, kuris sugeba pasinaudoti kitų pasitikėjimu, kad gautumėte tai, ko norite.

Išeiti iš AMP versijos