Tai tiesiog tobulas derinys. Orkaitėje kepta kiaulienos sprandinė su grybais – puikus vakarienės pasirinkimas visai šeimai. Šis receptas jums patiks, nes norint pagaminti tobulą patiekalą nereikia jokių sudėtingų kulinarinių žinių.
Kiaulienos su grybais receptas
Sudedamosios dalys:
- 600 g kiaulienos sprandinės;
- 200 g grybų;
- 100 g svogūnų;
- 400 g grietinėlės;
- 30 miligramų alyvuogių aliejaus;
- prieskoniai: druska, pipirai, čiobreliai, muskato riešutas.
Paruošimas:
- Mėsą supjaustykite 2 cm griežinėliais. Pagardinkite druska ir pipirais.
- Pievagrybius supjaustykite griežinėliais, o svogūną – pusžiedžiais.
- Mėsą sudėkite į rankovę. Sudėkite aliejų, grybus ir svogūnus.
- Dubenyje sumaišykite grietinėlę, muskatą, čiobrelius ir pipirus. Padažą supilkite į rankovę.
- Sandariai uždarykite rankovę ir gerai išmaišykite ingredientus.
- Kepkite mėsą apie 60 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi