Raudona dėmė kiaušinyje: kas tai yra ir ar galima valgyti?

Dėmė kiaušinyje

Kiaušiniai yra labai universalus ir skanus produktas, kuris puikiai prisotina organizmą naudingais elementais ir ilgam numalšina alkio jausmą. Tačiau būna, kad įmušus kiaušinį į keptuvę, ant trynio galima pastebėti raudoną dėmę. Natūralu, kad apetitas gali iš karto išnykti.

Dėmė kiaušinio viduje

Kai kurie netgi mano, kad tai rodo, jog produktas nėra gana aukštos kokybės. Kažkas sako, kad tokių kiaušinių valgyti negalima. Tačiau neturėtumėte bijoti. Pirmiausia turite suprasti kas tai yra.

Faktas yra tas, kad formuojantis tryniui atsiranda ir kraujotaka. Šių dėmių buvimas nereiškia, kad viščiukas blogai jaučiasi ar serga. Dažniausiai tai būna atsitiktinumas, kurį lemia genetinis polinkis arba vitaminų trūkumas paukščio organizme.

Tai tikrai nekelia grėsmės žmonių sveikatai, neturi įtakos gaminio skoniui.

Dalintis:
Exit mobile version