Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
  • Paieška
  • Apie mus
  • Kontaktai
  • Reklama
  • Privatumo politika
Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
KAIPKADA.LT - Naujienos, žinios, straipsniai, receptai, horoskopai
  • STRAIPSNIAI
    • Naujienos
    • Patarimai
    • Atsakymai į klausimą “Kaip…?”
    • Atsakymai į klausimą „Kada…?“
    • Automobiliai / Motociklai / Transporto priemonės
    • Butai / Namai
    • Kompiuteriai / TV / Telefonai
    • Grožis / Stilius
    • Gyvūnai / Gamta
    • Maistas / Gėrimai
    • Internetas / WEB
    • Saugumas
    • Sportas / Sveikata
    • Kita
  • KRAŠTOVAIZDIS
    • Augalai
    • Sodo priežiūra
    • Pasaulio sodai
  • SANTYKIAI IR PSICHOLOGIJA
    • Santykiai
    • Ji ir Jis
    • Psichologija
    • Vaikai
  • TECHNOLOGIJOS
    • Apžvalgos ir naujienos
    • Kompiuteriai
    • Telefonai
  • RECEPTAI
    • Apkepai
    • Bulvės
    • Desertai
    • Gėrimai
    • Grill (Kamado)
    • Grybai
    • Iš miltų
    • Keksai
    • Kokteiliai
    • Košės
    • Ledai
    • Makaronai
    • Mėsa
    • Mišrainės
    • Padažai
    • Pica
    • Pyragai
    • Salotos
    • Sriuba
    • Suši
    • Tortai
    • Užkandžiai
    • Velykos
    • Žuvis
  • HOROSKOPAI
    • Horoskopai metams
    • Horoskopas mėnesiui
    • Zodiako ženklai
  • ORAI
    • Faktiniai orai Lietuvoje
    • Bangos Baltijos jūroje
    • Orų žemėlapis (realiu laiku)
    • Krituliai Europoje
    • Žemės magnetinis aktyvumas (grafikas)
KAIPKADA.LT - Naujienos, žinios, straipsniai, receptai, horoskopai
Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai

Rožių žiedlapių uogienė – neįtikėtinas skanėstas geriant arbatą

Mindaugas Bružas (kaipkada.lt)
2023 06 10 | 16:17
Maistas / Gėrimai
Rožių žiedlapių uogienė

Pasigaminkite originaliausią rožių žiedlapių uogienę. Ją labai lengva paruošti, o skonis neįtikėtinas.

Sudedamosios dalys:

  • 200 g rožių žiedlapių;
  • 500 g cukraus;
  • 0,5 šaukštelio citrinos rūgšties;
  • 250 g vandens.

Paruošimas:

Nupjaukite rožių žiedlapius, nuplaukite ir sudėkite į indą, kad nusausėtų. Po to paimkite puodą, sudėkite į jį žiedlapius, užpilkite cukrumi, citrinos rūgštimi ir užpilkite vandeniu.

Tada uždengę dangčiu pastatykite ant silpnos ugnies. Palikite virti apie 20 minučių, tada nukelkite uogienę nuo ugnies ir palikite pastovėti kelias valandas, o dar geriau – per naktį.

Ryte uogienę vėl pastatykite ant ugnies ir virkite 10 minučių. Po to supilkite uogienę į sterilizuotą karštą stiklainį, uždarykite dangteliu ir apverskite aukštyn kojomis, kol atvės.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Žymės: receptai
Kaipkada.lt autorių turinys

Mūsų portale paskelbtą informaciją griežtai draudžiama naudoti kitose internetinėse svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar platinti medžiagą bet kokiu kitu pavidalu be sutikimo. Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė.

Taip pat skaitykite

Kas bus jeigu suvalgysite kiaušinio lukštą
Maistas / Gėrimai

Ar galima valgyti kiaušinių lukštus: atsakymas jus gali nustebinti

2023/09/30 | 14:28
Naujas desertas, kuris patiks kiekvienam
Maistas / Gėrimai

Naujas desertas, kurį nesunku paruošti – tokio skonio dar neragavote

2023/09/30 | 08:00
Geriausi būdai nulupti apelsiną
Maistas / Gėrimai

Kaip greitai nulupti apelsiną: 5 naudingi būdai

2023/09/30 | 05:30
Sviesto užšaldymas šaldiklyje
Maistas / Gėrimai

Ar verta laikyti sviestą šaldiklyje?

2023/09/29 | 23:33
Dirbtiniai saldikliai kenksmingi
Maistas / Gėrimai

Nustatyta nauja cukraus pakaitalų žala

2023/09/29 | 17:30
Duonos gaminiai ir virškinimas
Maistas / Gėrimai

Kaip duona gali pakenkti organizmui?

2023/09/29 | 13:00

© 2023 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.

Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
  • STRAIPSNIAI
    • Naujienos
    • Patarimai
    • Atsakymai į klausimą “Kaip…?”
    • Atsakymai į klausimą „Kada…?“
    • Automobiliai / Motociklai / Transporto priemonės
    • Butai / Namai
    • Kompiuteriai / TV / Telefonai
    • Grožis / Stilius
    • Gyvūnai / Gamta
    • Maistas / Gėrimai
    • Internetas / WEB
    • Saugumas
    • Sportas / Sveikata
    • Kita
  • KRAŠTOVAIZDIS
    • Augalai
    • Sodo priežiūra
    • Pasaulio sodai
  • SANTYKIAI IR PSICHOLOGIJA
    • Santykiai
    • Ji ir Jis
    • Psichologija
    • Vaikai
  • TECHNOLOGIJOS
    • Apžvalgos ir naujienos
    • Kompiuteriai
    • Telefonai
  • RECEPTAI
    • Apkepai
    • Bulvės
    • Desertai
    • Gėrimai
    • Grill (Kamado)
    • Grybai
    • Iš miltų
    • Keksai
    • Kokteiliai
    • Košės
    • Ledai
    • Makaronai
    • Mėsa
    • Mišrainės
    • Padažai
    • Pica
    • Pyragai
    • Salotos
    • Sriuba
    • Suši
    • Tortai
    • Užkandžiai
    • Velykos
    • Žuvis
  • HOROSKOPAI
    • Horoskopai metams
    • Horoskopas mėnesiui
    • Zodiako ženklai
  • ORAI
    • Faktiniai orai Lietuvoje
    • Bangos Baltijos jūroje
    • Orų žemėlapis (realiu laiku)
    • Krituliai Europoje
    • Žemės magnetinis aktyvumas (grafikas)

© 2023 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.

Pridėti KAIPKADA.LT prie pagrindinio ekrano?

Pridėti
Eiti į mobilią versiją
Dalintis...
Dalintis...
CopyEmailFacebookLineLinkedInMessengerPinterestPrintRedditSMSTelegramTumblrXWhatsApp