Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Šį prieskonių mišinį rekomenduojama naudoti vietoj druskos, jį lengva pasigaminti namuose

1 min. skaitymo

Daugelis žmonių tiesiog neįsivaizduoja gyvenimo be druskos. Pripratus prie jos skonio, sunku įtikinti savo organizmą, kad galima jos atsisakyti. Tačiau norint išsaugoti sveikatą, dažnai tenka mažinti suvartojamos druskos kiekį arba visiškai jos atsisakyti. Laimei, tinkamas prieskonių derinys gali suteikti patiekalams beveik tokį pat sūrų skonį.

 

Ingredientai

  • 1/4 puodelio česnakų miltelių (džiovintų maltų česnakų);
  • 2 šaukštai raudonėlio;
  • 2 šaukštai svogūnų miltelių;
  • 2 šaukštai džiovintos citrinos žievelės.

 

Paruošimo būdas

  1. Sumaišykite visus ingredientus dubenyje.
  2. Supilkite prieskonius į sandarų stiklinį indą. Neleiskite, kad į indą patektų oro. Prieš kiekvieną naudojimą indo turinį gerai suplakite.
  3. Prieskonius galite naudoti savo nuožiūra. Jis puikiai tinka daržovėms ir įvairių rūšių mėsai bei žuviai pagardinti. Dėl citrinos žievelės jūsų patiekalams suteikia dar ryškesnį skonį nei įprasta druska.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus