Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skaniau ir sveikiau nei parduotuvėje: sūreliai su vaisiais ir aplieti šokoladu

1 min. skaitymo

Šis varškės sūrelių receptas tinka tiems, kurie mėgsta šį desertą, bet abejoja parduotuvėje pirktais varškės sūreliais. Pasigaminkime savų, sveikų iš varškės.

Skanūs varškės sūreliai namuose

Pasigaminkite sūrelius namuose

Ingredientai:

  • liesa varškė (5 proc. riebumo);
  • 40 g sviesto;
  • 80 g cukraus pudros;
  • 10 g vanilinio cukraus;
  • liofilizuotų vaisių ir uogų (galite naudoti šaldytus susmulkintus vaisius ir uogas);
  • 200 g tamsaus šokolado (kakavos ne mažiau kaip 50 proc.);
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus.

Paruošimas:

  1. Į varškę įmaišykite suminkštintą sviestą, cukraus pudrą ir vanilinį cukrų. Viską sumaišykite maišytuvu iki vientisos masės. Perpilkite masę į konditerinį maišelį ir išspauskite varškę porcijomis ant maistine plėvele apvyniotos lentelės. Įdėkite juos į šaldiklį 30-40 minučių.
  2. Liofilizuotus arba šaldytus vaisius ir uogas supjaustykite peiliu mažais gabalėliais. Šokoladą ištirpinkite mikrobangų krosnelėje arba vandens vonelėje, supilkite augalinį aliejų ir išmaišykite.
  3. Užšaldytus sūrelius suverkite ant iešmelio ir pamerkite į ištirpintą šokoladą. Atidėkite į šoną, kad perteklinis šokoladas nuvarvėtų.
  4. Prieš šokoladui sustingstant apibarstykite šaltyje džiovintais vaisiais ir uogomis. Palikite šaldiklyje dar 10 minučių.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus