Šokolado ir riešutų batonėliai yra puikus užkandis, kurį lengva pasiimti su savimi. Be to, šie batonėliai yra sveika alternatyva sausainiams su daugybe miltų ir cukraus. Didelę šokolado ir riešutų batonėlių partiją galite pasigaminti per 30 minučių, naudodami paprasčiausius ingredientus.
Ingredientai:
- kiaušinis – 1 vnt;
- cukraus – 100 g;
- kakavos miltelių – 20 g;
- pieno miltelių – 15 g;
- vanilės – 1/8 šaukštelio;
- druskos – 1/2 šaukštelio;
- skrudintų žemės riešutų – 200-250 g.
Paruošimas:
- Kiaušinius išplakite su cukrumi, druska ir vanile, kol gausite baltą vientisą masę. Į ingredientus suberkite kakavą ir pieno miltelius ir išminkykite vientisą skystą tešlą.
- Sudėkite tešlą ir smulkintus žemės riešutus ar bet kokius kitus riešutus.
- Nedidelius batonėlius dėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Iki 150 laipsnių įkaitintą desertą kepkite 20-25 minutes. Atvėsę šokolado ir riešutų batonėliai bus paruošti valgyti.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi