Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Slaptas ingredientas, kuris žirnių sriubą paverčia tikru šedevru

1 min. skaitymo

Daugelis gurmaniško maisto mėgėjų mano, kad standartinė žirnių sriuba neturi pakankamai savito skonio. Tačiau galima lengvai pagerinti jos kulinarines savybes.

Vienas prieinamas ingredientas padės įprastą žirnių sriubą paversti gurmanišku patiekalu, kuris nedaug skirsis nuo to, kas patiekiama restoranuose. Šią paslaptį atskleidė kulinarijos ekspertai.

Kad patiekalas taptų sotus ir pagerėtų jo skonis, reikia pridėti tik vieną ingredientą – lydyto sūrio.

Jei jo neturite po ranka, kaip alternatyvą galite naudoti fermentinį sūrį, maždaug po 80 gramų, rezultatu taip pat liksite patenkinti.

Prieš dėdami sūrį į sriubą, kuo smulkiau jį sutarkuokite ir tik tada sudėkite į sriubą.

Tai praturtins žirnių sriubą, suteiks jai švelnumo ir gardų kreminį skonį.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus