Daugelis gurmaniško maisto mėgėjų mano, kad standartinė žirnių sriuba neturi pakankamai savito skonio. Tačiau galima lengvai pagerinti jos kulinarines savybes.
Vienas prieinamas ingredientas padės įprastą žirnių sriubą paversti gurmanišku patiekalu, kuris nedaug skirsis nuo to, kas patiekiama restoranuose. Šią paslaptį atskleidė kulinarijos ekspertai.
Kad patiekalas taptų sotus ir pagerėtų jo skonis, reikia pridėti tik vieną ingredientą – lydyto sūrio.
Jei jo neturite po ranka, kaip alternatyvą galite naudoti fermentinį sūrį, maždaug po 80 gramų, rezultatu taip pat liksite patenkinti.
Prieš dėdami sūrį į sriubą, kuo smulkiau jį sutarkuokite ir tik tada sudėkite į sriubą.
Tai praturtins žirnių sriubą, suteiks jai švelnumo ir gardų kreminį skonį.