Štai 4 priežastys, kodėl neturėtumėte dėvėti aukso ir sidabro kartu


Daugelis papuošalų mylėtojų yra įpratę derinti aukso ir sidabro gaminius, tačiau yra keletas priežasčių, kodėl to daryti nederėtų. Su šiuo klausimu susiję ne tik ezoteriniai niuansai, bet ir racionalesni paaiškinimai.

SIDABRAS PIGESNIS UŽ AUKSĄ

Mados pasaulio ekspertai mano, kad dviejų metalų maišymas yra nepriimtinas. Paaiškinimas labai paprastas – kiekviena mergina gali sau leisti sidabrą, o vertinamas labiau.

NEIGIAMAS POVEIKIS SVEIKATAI

Manoma, kad aukso ir sidabro gaminių nešiojimas vienu metu kenkia sveikatai ir sukelia įvairias ligas. Kai kas galvoja, kad šis derinys gali sukelti migreną, depresiją ir hipertenziją. Tai paaiškinama tuo, kad du metalai suaktyvina skirtingus organizmo procesus, kurie tuoj pat nuslopinami.

Aukso dirbiniai

GRIAUNA VIDINĘ HARMONIJĄ

Auksas laikomas Saulės metalu, o – Mėnulio metalu. Pirmąjį vertino aristokratai, kurie iš kartos į kartą perduodavo ištisas kolekcijas. Žmonės tikėjo, kad metalas suteikia žmogui išmintį, racionalizmą ir išvystytą intuiciją. Sidabras yra populiarus tarp aiškiaregių. Manoma, kad metalas apsaugo žmogų nuo blogos akies ir žalos.

Taigi auksas ir sidabras turi skirtingą energiją. Jų ryšys išprovokuoja „uraganą“, griaunantį vidinę harmoniją.

SIDABRAS SUNAIKINA AUKSĄ

Sidabras yra kietesnis už auksą, todėl juos dėvint vienu metu, padidėja tikimybė, kad gaminys iš minkštesnio metalo bus subraižytas, atsiras įbrėžimų.

Išeiti iš AMP versijos