Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Stebuklingas” mėsos marinato receptas naudojant arbatą

1 min. skaitymo

Yra daugybė būdų, kaip paruošti mėsą. Tačiau jei norite, kad mėsa būtų minkšta ir švelni, neapsieisite be marinato. Pavyzdžiui, mėsą galite marinuoti ne tik su actu, mineraliniu vandeniu ar majonezu, bet ir su arbata.

Marinuojame mėsa su arbata

Didelėje stiklinėje užplikykite porą pakelių bet kokios juodosios arbatos, o tada įdėkite nedidelius svogūno gabalėlius, keletą mėgstamų prieskonių bei druskos, kad skonis būtų dar ryškesnis.

Tada gautu gėrimu užpilkite mėsos gabalėlius keturioms valandoms. Gaminant paukštieną, marinavimui pakanka 30-60 minučių.
Užmarinuotą mėsą laikykite šaldytuve!

Po to mėsą nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Dabar galite drąsiai pereiti prie kito gaminimo etapo. Šią mėsą galima kepti orkaitėje, ant grotelių arba įprastoje keptuvėje. Ji nustebins jus savo minkštumu ir maloniu aromatu.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus