Granatai yra gražūs sultingi vaisiai su ryškiomis sėklomis. Dabar šių vaisių metas. Išnaudokite akimirką ir apsirūpinkite vitaminais valgydami šiuos raudonus vaisius. Šios paprastos rekomendacijos padės jums kuo geriau išnaudoti šio nepaprasto skonio vaisiaus valgymo malonumą.
VALGYKITE GRANATŲ SĖKLAS
Granatų sėklos su minkštimu turi unikalų skonį. Gana paprasta nulupti vaisius ir suvalgyti granatų sėklas.
Į GĖRIMĄ ĮPILKITE GRANATŲ SĖKLŲ
Praturtinkite kokteilius, putėsius, šampaną ir kitus putojančius gėrimus granatų sėklomis, kad prisotintumėte juos spalva ir aromatu. Granatų sėklos taip pat gerai atrodo atšaldytoje arbatoje ir limonade.
Į AVOKADO PASTĄ ĮDĖKITE GRANATŲ SĖKLŲ
Subtilus ir įsimintinas granatų sėklų aromatas labai harmoningai dera su sodriu ir kreminiu avokado aromatu.
PARUOŠKITE PADAŽUS
Granatų sėklas sumaišykite su graikiniais riešutais, raudonaisiais pipirais ir trupučiu alyvuogių aliejaus. Išeis prašmatnus šiek tiek aštrokas padažas, kuris idealiai tiks užtepti ant krekerių.
PRIDĖTI Į SALOTAS
Granatų sėklos blizgės kaip brangieji rubinai ir galės papuošti bet kokias salotas. Tiesiog pabarstykite granatų sėklomis ant mėgstamų daržovių salotų.
PAPUOŠKITE MĖSOS PATIEKALUS
Granatų sėklos su mėsa? O taip! Granatų aromatas puikiai dera su kepta mėsa.
PADARYKITE GRANATŲ SULTIS
Jei norite jį išspausti sultis iš granatų, geriau rinkitės didžiausius ir sunkiausius vaisius, kuriuos galite rasti, nes jie bus sultingiausi.