Sužinok, kaip tinkamai valgyti granatą

Granato vaisius

Granatai yra gražūs sultingi vaisiai su ryškiomis sėklomis. Dabar šių vaisių metas. Išnaudokite akimirką ir apsirūpinkite vitaminais valgydami šiuos raudonus vaisius. Šios paprastos rekomendacijos padės jums kuo geriau išnaudoti šio nepaprasto skonio vaisiaus valgymo malonumą.

VALGYKITE GRANATŲ SĖKLAS

Granatų sėklos su minkštimu turi unikalų skonį. Gana paprasta nulupti vaisius ir suvalgyti granatų sėklas.

Į GĖRIMĄ ĮPILKITE GRANATŲ SĖKLŲ

Praturtinkite kokteilius, putėsius, šampaną ir kitus putojančius gėrimus granatų sėklomis, kad prisotintumėte juos spalva ir aromatu. Granatų sėklos taip pat gerai atrodo atšaldytoje arbatoje ir limonade.

Į AVOKADO PASTĄ ĮDĖKITE GRANATŲ SĖKLŲ

Subtilus ir įsimintinas granatų sėklų aromatas labai harmoningai dera su sodriu ir kreminiu avokado aromatu.

PARUOŠKITE PADAŽUS

Granatų sėklas sumaišykite su graikiniais riešutais, raudonaisiais pipirais ir trupučiu alyvuogių aliejaus. Išeis prašmatnus šiek tiek aštrokas padažas, kuris idealiai tiks užtepti ant krekerių.

PRIDĖTI Į SALOTAS

Granatų sėklos blizgės kaip brangieji rubinai ir galės papuošti bet kokias salotas. Tiesiog pabarstykite granatų sėklomis ant mėgstamų daržovių salotų.

PAPUOŠKITE MĖSOS PATIEKALUS

Granatų sėklos su mėsa? O taip! Granatų aromatas puikiai dera su kepta mėsa.

PADARYKITE GRANATŲ SULTIS

Jei norite jį išspausti sultis iš granatų, geriau rinkitės didžiausius ir sunkiausius vaisius, kuriuos galite rasti, nes jie bus sultingiausi.

Exit mobile version