Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Svogūnų lukštai tinka ne tik kiaušiniams dažyti: štai ką su jais daroma restoranuose

1 min. skaitymo

Dauguma žmonių svogūnų lukštus paprastai išmeta į šiukšlių dėžę. Ypač jei iki Velykų dar toli. Tačiau šie likučiai tinka ne tik kaip natūralūs kiaušinių dažai.

Svogūnų kvapas pavalgius

Kaip aiškina profesionalūs virėjai, svogūnų lukštai dažnai naudojami kaip skonio stipriklis. Ypač kai kalbama apie baltųjų kopūstų patiekalus ar žuvies marinatą. Nepatikėsite, bet svogūnų lukštai patiekalams suteikia ypatingą skonį.

Reikia paimti 100 mililitrų augalinio aliejaus, įdėti susmulkintų keturių svogūnų lukštų, taip pat druskos ir pipirų pagal skonį. Viską sumaišykite ir palikite 24 val. pasimarinuoti. Per tą laiką aliejus pritrauks svogūnų lukštų skonio. Šį aliejų galite naudoti įvairiems patiekalams.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus