Neįtikėtinai skanių blynų be bulvių receptas. Kopūstų blynai tokie skanūs, kad jau seniai nustelbė blynų receptą. Tik keli paprasti ingredientai, maišytuvas ir nuostabūs blynai paruošti.
Jums reikės:
- Kopūstų – 500 g;
- Svogūnų – 1 vidutinio dydžio svogūno;
- Kiaušinio – 1 vnt;
- Kefyro – pusės stiklinės;
- Miltų – 6 valgomieji šaukštai;
- Druska – pagal skonį.
Paruošimas:
- Kopūstą nuplaukite, pašalinkite nereikalingus lapus, supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į maišytuvo dubenį.
- Į maišytuvą įmuškite 1 kiaušinį ir įberkite 6 šaukštus miltų.
- Supilkite kefyrą, geriausia kambario temperatūros.
- Iš karto į ingredientus įberkite druskos ir pipirų.
- Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną, iš karto nusiųskite jį į maišytuvą.
- Paruoštą kopūstinių blynų tešlą maišykite 2 minutes.
- Jei tešla per skysta, įberkite 1-2 šaukštus miltų.
- Gerai įkaitinkite keptuvę, įpilkite augalinio aliejaus.
- Šaukštu dėkite tešlą į keptuvę. Kepkite kopūstų blynelius iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
- Patiekite su grietine.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai
Naujausi